Borgmester: Kan jeg låne et skrivebord hos dig?

Borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, Christian Thygesen (Venstre), lukker sit kontor på rådhuset i Ringe og vil i stedet låne plads hos virksomheder og institutioner rundt om i kommunen.

- Har du et ledigt skrivebord? Så kommer jeg gerne forbi.

Den melding kommer fra borgmesteren i Faaborg-Midtfyn Kommune, Christian Thygesen (Venstre) til kommunens virksomheder og institutioner.

Han dropper nemlig sit kontor på rådhuset i Ringe og vil fremover forberede møder, skrive mails og skrive taler fra forskellige arbejdspladser rundt om i kommunen.

Det kan være produktionsvirksomheder, skoler, kroer, plejehjem, butikker, eller hvor der ellers er tid, plads og lyst til at invitere borgmesteren indenfor.

- Jeg vil gerne tættere på de mennesker, der bor, lever og arbejder i kommunen. Jeg vil opleve hverdagen i øjenhøjde, og når jeg skal forberede møder eller skrive mails, gør det ingen forskel for mit arbejde, om jeg sidder på plejehjemmet i Korinth eller på rådhuset i Ringe. Og så vil jeg altså hellere ud til borgerne end sidde på borgmesterkontoret, siger Christian Thygesen.

Han vil stadig have sin færden på rådhuset i Ringe til møder, og når det iøvrigt er nødvendigt.

Men hans kontor bliver omdannet til et mødelokale, og resten af tiden håber han at tilbringe ude på virksomheder og institutioner, hvor han ser frem til gode samtaler med medarbejderne i frokostpausen eller ved kaffemaskinen.

- Jeg glæder mig til i endnu højere grad at få fingeren på pulsen i forhold til livet på de forskellige arbejdspladser. Vi har i kommunen en ambition om, at vi skal være tættere på hinanden, og jeg ser frem til selv at komme tættere på både erhvervsliv og vores offentlige institutioner, siger Christian Thygesen.

Her kan du se, hvordan du inviterer borgmesteren. Eneste krav er et ledigt skrivebord, internetadgang og mulighed for at lukke døren, hvis telefonen ringer.

Oversigt

    Oversigt