Eksplosionsfare ved brand - beboere evakueres

Odensevej fra Langsøvej til Magtenbøllevej i Skallebølle er spærret. En virksomhed brænder.

Der er fundet acetylenflasker ved den voldsomme brand i Skallebølle, og derfor evakuerer Fyns Politi området nær branden.

Flaskerne, som anvendes ved svejsning, kan eksplodere. Derfor har Fyns Politi afspærret et stykke af  Odensevej - fra Langsøvej til Magtenbøllevej -  og iværksat en evakuering af beboerne i en afstand af 100 meter fra branden.

De evakuerede beboere kan gå til Skallebølle Skole.

Branden brød ud hos hos Ole Knudsen Skov og Havegrej på Odensevej 126 ved 09.30-tiden, og det er endnu uvist, hvornår den er under kontrol, oplyser Fyns Politi.

Politiet opfordrer desuden beboere i området nær Odensevej, Fynske Motorvej, Langesøvej og bygrænsen mod vest at gå indendøre og lukke for døre og vinduer samt afbryde eventuelle ventilationsanlæg.

- Årsagen til branden er ukendt, og der er ingen tilskadekomne, skriver Fyns Politi på Twitter.

Politiet opfordrer desuden til at give advarslen videre til alle i det berørte område, men kun hvis det kan ske uden at udsætte sig selv for fare eller gener.

Fyns Politi beder om, at man holder sig fra brandstedet for ikke at genere slukningsarbejdet, ligesom de henstiller til, at man kun ringer 112 og 114 i nødstilfælde.

Artiklen opdateres ... 

Sådan så det ud, da branden brød ud ved 09.30-tiden. Fotograf: Claus Legaard Kopart
 
 
Foto: Henrik Bisgaard
 
 
Foto: Henrik Bisgaard
 
 
Foto: Henrik Bisgaard
 
 
 
 
Foto: Henrik Bisgaard

 

ÅRSAGEN TIL AFSPÆRRINGEN ER ACETYLENFLASKER, SOM ER I FARE VED BRANDEN.

 

Oversigt

    Oversigt