Brande og stenkast plager Vollsmose

Brande, stenkast og tyverier har præget boligområdet Vollsmose i Odense den seneste tid. Fyns Politi sætter nu ekstra ind i området.

Vollsmose har den seneste tid været udsat for flere uheldige episoder.

Senest i weekenden, hvor brandvæsenet droppede at køre ud til en brændende knallert på grund af frygt for stenkast.

Selvom PostDanmark håber at genoptage pakkeomdelingen snarest, nægter de stadig at levere pakker ud i området efter flere episoder, hvor postbudene har følt sig truet i området ved blandt andet stenkast og tyverier af pakker.

Politi sætter ind i Vollsmose

Ifølge Politiet har den seneste tids optøjer betydet større bevågenhed i Vollsmose.

- Vi oplever sæsonbetonet år efter år på nogle specielle tidspunkter, at det eskalerer lidt i Vollsmose. Visse persongrupper forsøger at markere sig ved at skabe utryghed i området. Vi har ikke nogen egentlig forklaring på det, men vi forsøger at sætte en indsats ind over for det, siger politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi.

Sekretariatschefen i området fornemmer da også den stigende hærgen netop nu.

- Der har været en del hændelser i Vollsmose. Samlet set er det nogle karakterer, som vi kender fra tidligere. Problemstillingerne er de samme -vi har en gruppe unge, der har svært ved at indordne sig. Og trods en lang række indsatser er der umuligt at gardere sig, siger sekretariatschef i Vollsmose Michael Gravesen.

Fyns Politi rykker nu rundt på ressourcerne og kalder ekstra mandskab ind.

- For en periode flytter vi nogle af de folk vi har rundt om på Fyn ind i Vollsmose - uden at svække billedet totalt har vi sat nogen ekstra folk på arbejde og så forsøger vi at sætte et maksimalt tryk på de problematiske derude, siger politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi.

Oversigt

    Oversigt