Britta Schall Holberg: Venstre er for usynlig

Britta Schall Holberg der er indstillet til folketingskandidat i Otterupkredsen langer ud efter Venstre. Hun mener at partiet er for usynligt og, at der mangler \"farver på paletten\".

-

Britta Schall Holberg der er indstillet til at blive folketingskandidat i Otterupkredsen langer ud efter Venstre. Hun mener at partiet er for usynligt og, at der mangler \"farver på paletten\".

I forbindelse med sin kandidatur siger hun i en pressemeddelelse, at hun længe har haft lyst til at påvirke Venstre.

 


Britta Schall Holberg langer ud efter Venstre

- Jeg har længe syntes, at der behøvedes lidt flere farver på paletten. Jeg repræsenterer et Venstre, jeg synes er for usynligt i øjeblikket, men som jeg tror, der er stærkt brug for.

I pressemeddelelsen giver Britta Schall Holberg også udtryk for, at hun er bekymret for den kommende kommunestruktur. Hun mener at det er en sag der kan betyde mange mistede stemmer for både Venstre og regeringen.

- Vi er i fuld speed med at indrette et samfund efter en velfærdsmodel, som mange i virkeligheden synes hører en anden tid til.  For mig kan befolkningen ikke alene rubriceres som forbrugere af serviceydelser. Velfærd er ikke kun et spørgsmål om ydelser. Et samfund er ikke en købmandsforretning.

 

Oversigt

    Oversigt