Brøndby-fans skød med splattergevær på motorvejen

Brøndby tabte endnu engang, og det var mere end en bilfuld blå-gule tilhængere kunne kapere.

Forestil dig at køre på motorvejen, og at der pludselig er personer der skyder efter dig fra en anden bil.

Det var præcis hvad der skete på den fynske motorvej i nat. En gruppe Brøndby-fans var på vej hjem efter endnu et nederlag i Aalborg, og de brugte turen over Fyn til at skyde med paintballgevær efter andre billister.

- Vi får en række anmeldelser fra personer, der fortæller, at der hænger en mand ud af en lille blå bil, og at han skyder efter dem, forklarer vagchef Lars Thede til TV 2/Fyn.

Paradoksalt nok kom en af anmeldelserne fra en chauffør, der kørte en busfuld Brøndbyfans hjem til Sjælland. En anden chauffør kunne fremvise de farvede prikker fra kuglerne på sin lastbil.

Politiet sender patruljer afsted, og får stoppet bilen ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Her bliver geværmanden anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven og ordensbekendtgørelsen.

Våbnet bliver beslaglagt sammen med 2500 patroner til geværet.

- Det er ikke for sjov, for det er jo farligt på motorvejen. Det kan udvikle sig til noget meget alvorligt, uddyber vagtchefen.

Hærværk på rastepladsen

Det er efterhånden blevet en dårlig vane for fodboldtilhængere at afreagere på vej over Fyn. For en måned siden raserede FC København-tilhængere rastepladsen Rønninge ved Langeskov.

2907 FCK

Oversigt

    Oversigt