Brunse stopper som borgmesterkandidat

Finn Brunse meddelte lørdag til den socialdemokratiske byrådsgruppe i Assens, at han ikke genopstiller som borgmesterkandidat ved næste kommunalvalg.

Finn Brunse har været borgmester i sammenlægningskommunen Assens de seneste otte år, og før det, var han borgmester i Tommerup i 16 år.

Ved valget i november sidste år tabte den 63-årige socialdemokrat dog magten til de borgerlige, og ny borgmester i Assens bliver Søren Steen Andersen fra Venstre.

- Beslutningen er egentlig truffet for længe siden. Hvis jeg var blevet valgt som borgmester igen, havde det også været min sidste periode som borgmester, så jeg har hele tiden været klar over, at jeg ikke vil være borgmesterkandidat i 2017, siger Finn Brunse

Med udmeldingen fra Finn Brunse får hans parti i Assens nu god tid til at finde den nye borgmesterkandidat frem til næste kommunalvalg i 2017.

Finn Brunse fortsætter som medlem af byrådet i Assens de næste fire år, men har endnu ikke taget stilling om han genopstiller som byrådskandidat ved næste valg.

Oversigt

    Oversigt