Bulldogs henter Michael Eskesen hjem til Odense

Odense Bulldogs er godt i gang med oprustningen frem mod næste sæson. I dag præsenterede de Michael Eskesen, der dermed gør comeback som bulldog.

Arbejdet med at få truppen på plads til næste sæson er i fuld gang for de ambitiøse ledere i Odense Bulldogs.

Tirsdag bekræftede klubben, at de fra næste sæson henter den talentfulde SønderjyskeE-forward Henrik Nielsen som ny profil i Bulldogs-truppen.

Men Henrik Nielsen kommer ikke til at tage rejsen fra Sønderjylland til Odense alene.

I dag kunne Bulldogs nemlig præsentere en solid forstærkning i backen Michael Eskesen, 29, der efter fire succesfulde sæsoner i SønderjyskE vender hjem til Odense og Bulldogs, hvor han spillede i sin ungdom og helt frem til 2012.

- Michael Eskesen bærer i forvejen vores DNA, fordi han allerede har været her i en årrække. Han var med i 2011/12-sæsonen, hvor vi var i finalen, og han har spillet finaler stort set samtlige år, hvor han har været væk fra klubben, siger Kristoffer Jørgensen, der er kommerciel chef i Odense Bulldogs.

- Det vi bringer ind, er en ledertype både på og uden for isen. En type, der altid går forrest, hvilket også er en af de ting, vi har evalueret os frem til, at vi har behov for. Og så er han bare en afsindig god ishockeyspiller, som vi mener sammen med de andre kan være med til at bære vores projekt videre, siger Kristoffer Jørgensen.

Michael Eskesen har haft stor succes in Sønderjyske - hvordan har I overtalt ham til at vende hjem?

- Udover at han har Odenseblod i årerne, så har det formentlig betydet meget, at han får en meget vigtig rolle på et hold, hvor vi, så hurtigt som det kan lade sig gøre, skal etablere os i top fire. Så han har kunnet se sin egen rolle som væsentlig og bærende, og det har gjort det interessant for ham at komme retur nu, siger Kristoffer Jørgensen.

Michael Eskesen har spillet 20 landskampe for Danmark.

 

 

Oversigt

    Oversigt