Bulldogs taber til førerholdet

Sønderjyske var bagud inden de sidste 20 minutter, men fik alligevel tre point med fra Odense.

Sønderjyskes førerhold i Ishockeyligaen var tæt på at smide tre point i lokalopgøret mod Odense Bulldogs lørdag aften.

Men med hiv og sving - og en god afsluttende periode - fik sønderjyderne vendt 1-2 til 3-2 og fik dermed tre point med sig fra udekampen på Fyn.

Det var førstekædens Brent Walton og Jason Walters, der med to scoringer indenfor fem minutter sørgede for afgørelsen.

Og fordi de nærmeste rivaler fra Herning holdt spillefri, er sønderjydernes forspring nu oppe på 11 point. Det skal dog siges, at Herning har spillet én kamp færre.

I den anden ende af tabellen fik Rungsted for anden gang på to dage klø af Rødovre, der hjemme vandt 5-1 over rivalerne fra nord.

Herlev så længe ud til at skulle have point med hjem fra Esbjerg, men hjemmeholdet bragte sig foran 2-1 med et kvarter igen, og esbjergenserne slog sejren fast kort før tid, da Herlev satsede og byttede målmand Trevor Koenig ud med en markspiller.