Canadier skal føre Bulldogs til tops

Det bliver den 43-årige canadier Brad Gratton, som bliver ny cheftræner for Odense Bulldogs.

Brad Gratton kommer fra Rødovre Mighty Bulls, hvor han har været træner de tre seneste sæsoner.

- Vi har en klar målsætning om at være en del af toppen af dansk ishockey, og med de resultater Brad har vist i Rødovre forventer vi, at Brad, med de muligheder og det setup, der er til rådighed i Odense Bulldogs, vil kunne sikre Odense Bulldogs plads i toppen af dansk ishockey, udtaler bestyrelsesformand i Bulldogs Odense ApS, Flemming Hartvig Pedersen.

Odense Bulldogs fyrede i starten af januar trænerne Pär Johansson og assistenttræner René Jensen på grund af for dårlige resultater. Henrik Benjaminsen og Mads True blev indsat som midlertidig trænerløsning, men med Brad Gratton håber Bulldogs på en permanent løsning.

- Det har været vigtigt for os at finde en træner, der forstår Odense Bulldogs dna og den særlige ånd og tilgang til spillet, som findes i Odense. Vi ser det derfor som en klar fordel, at Brad allerede kender Odense Bulldogs qua hans tid som træner i Rødovre, siger Flemming Hartvig Pedersen.

Canadieren sikrede i forrige sæson overraskende bronzemedaljer til Rødovre, og fornylig hvar holdet tæt på at sende favoritterne fra Aalborg Pirates ud af dette års slutspil. Nu flytter den tidligere U20-landstræner teltpælene til Odense, hvor han har underskrevet en toårig kontrakt.

- Jeg vil gerne takke Bulldogs for at give mig denne store mulighed for at være træner i en meget stærk organisation. Via mit kendskab til ligaen og til holdene er det mit mål at bringe Bulldogs tilbage, hvor de skal være. Som træner lærer man altid, og jeg sætter en stor ære i mit arbejde og at gøre det yderste for mit hold. Jeg vil få det bedste ud af hver enkelt spiller og tage mig tiden til at kommunikere og give dem en retning, siger Brad Gratton.

Oversigt

    Oversigt