Caregruppen gået konkurs

Plejefirmaet Caregruppen, som blandt andet har udført hjemmepleje i Assens og Odense er gået konkurs. Kommunerne overtager alle ældre borgere.

Plejefirmaet Caregruppen indgav fredag konkursbegæring.

Det bekræfter både ældre- og handicaprådmand, Per Berga Rasmussen og formanden for fagforeningen FOA, Dennis Kristensen.

De ældre medborgere, Caregruppen passede, bliver overtaget af kommunerne fra lørdag morgen klokken 07.00, så hjemmeplejen i Assens og Odense har pludselig fået travlt.

Caregruppen stod for hjemmepleje hos 221 borgere i Odense. Det fortsætter de med til klokken 23.00 fredag, hvor kommunen i forvejen skulle tage over.

Alle 221 borgere bliver kontaktet og vil mandag blive spurgt om de fortsat vil have kommunal pleje eller ønsker privat pleje.

Tre medarbejdere i Odenses hjemmepleje er fra fredag eftermiddag i fuld gang med at indkalde folk, så man er klar til at overtage Caregruppens ældre klokken 07.00 lørdag.

- Vi indkalder ekstra mandskab, hvis nødvendigt og jeg er sikker på, vi har styr på det, så vi er klar lørdag, siger Jette Mark Sørensen, der er rehabiliteringschef i Odense.

Caregruppen overtog medarbejderne hos Falck Hjemmepleje i Odense, Assens, Kolding, Fredericia og Vejle i efteråret.

Firmaet stod overfor en faglig konflikt med FOA, fordi det ikke ville tegne overenskomst.

Oversigt

    Oversigt