Carsten Hemmingsen vender tilbage til Marienlyst Boldklub

Carsten Hemmingsen, der blev suspenderet efter en dom for uetisk adfærd, vender tilbage som træner i Boldklubben Marienlyst.

I marts 2016 blev Carsten Hemmingsen suspenderet som træner i Marienlyst, efter at Danmarks Idrætsforbund idømte ham et halvt års karantæne og en bøde på 25.000 kroner for uetisk adfærd.

Han blev dømt for to gange at spille på nederlag til sit eget hold og for yderligere at spille 16 gange på kampe i egen turnering.

Det var sket mens han var træner for Middelfart sidste år. 

Nu er han tilbage i både fodbolden og i Marienlyst, hvor han fra  15. september får det overordnede sportslige ansvar for Marienlysts førstehold og bliver medlem af klubbens sportsudvalg. 

- Selve sagen er et afsluttet kapitel fra min side af. I starten var det ikke super for hverken mig eller min familie at gå forbi Fyens Stiftstidende og se det blå skilt, hvor der stod noget nyt om mig hver morgen. Men jeg er kommet over det, og jeg har jo ikke slået nogen ihjel. Jeg har ikke gjort nogen fortræd. Jeg har optrådt uetisk, og det har jeg måtte tage min straf for, og det synes jeg er helt fair, siger Carsten Hemmingsen.

Det handlede om 800 kroner, men føler man sig lidt kriminel i den periode?

- Nej, det gjorde jeg sådan set ikke. Jeg føler mig ikke som kriminel. Jeg føler en stor ærgrelse over det, som jeg gjorde, siger Carsten Hemmingsen.

Du kan se hele resten af interviewet med Carsten Hemmingsen her.

 

Oversigt

    Oversigt