Carsten og Andreas blaffer: Fik hele turen til Heartland i Jaguar

Flere tusinde mennesker strømmer lige nu til Heartland. Nogle i Autocampere, andre i bus og biler. Carsten og Andreas fra København tog hele turen som blaffere i Jess' Jaguar.

Andreas Bro og Carsten Theede står bag Blaffernationen, som handler om at få flere til at blaffe i trafikken. 

- Vi arbejder for at gøre Danmark til en Blaffernation. Vi spreder de gode historier fra blafferbilerne på de danske landeveje, Vi skal have tilliden tilbage. Vi skal tro på det gode i mennesket,  fortæller Carsten Theede.

Og de to gutter oplevede i dag en helt særligt gestus fra Jess i Jaguaren. 

- Han kørte os hele vejen fra København og lige til  porten ved Heartland, selvom han egentlig skulle til Svendborg, fortæller Carsten Theede. 

De to københavnere er vant til at blaffe og vil gerne have flere til at køre sammen på den måde.

- Jeg har blaffet i 12 år, og jeg har aldrig mødt nogen, som ikke var venlige.

 

Se hele interviewet med Carsten Theede og Andreas Bro fra Blaffernationen

 

Formålet er ifølge Blaffernationen at styrke sammenhængskraften, fællesskabet og tilliden til hinanden på tværs af Danmark ved at få flere til at blaffe og flere bilister til at samle blaffere op. At skabe rammerne for gode spontane oplevelser på landevejene og motorvejene i hele landet. At give muligheden for at give:

Bilisten giver et lift i en retning han eller hun alligevel skulle, og blafferen giver et lyttende øre, en historie eller selskab på rejsen. Ved at få flere til at blaffe og flere bilister til at samle blaffere op, øges vores kendskab til hinanden. Vi deler historier, vi lytter til hinanden, vi nedbryder fordomme og bruger samtidig ressourcerne bedre ved at fylde bilerne op, lyder det fra de to blaffere.

Oversigt

    Oversigt