Chokerede venner: Vi havde jo lige drukket kaffe sammen

Det voldsomme dobbeltdrab har rystet beboerne i Snøde.

I dag lagde chokerede pårørende og venner blomster ved gerningsstedet i Snøde. 

- Jeg var sikker på, at det ikke var sket. Altså jeg troede ikke på det, fortæller barndomsveninden Camilla Vesterager, der fik beskeden om dobbeltdrabet søndag aften.

Brian Michael Kristiansen og hans kæreste er venner med det dræbte par. I dag har han svært ved at fatte, hvad der er sket.

- Vi havde så sent som lørdag eftermiddag siddet og drukket kaffe med dem her i huset. Det er helt uvirkeligt, at det er sket. 

 

Brian Michael Kristiansen havde været på besøg om lørdagen og drukket kaffe med det nu dræbte par
Brian Michael Kristiansen havde været på besøg om lørdagen og drukket kaffe med det nu dræbte par

 

Flere af genboerne og naboerne var i går aftes vidne til dobbeltdrabet. De beretter om lyden af skud, barnegråd og frygt for, hvad gerningsmanden kunne finde på. Enkelte af dem har også set manden blive skudt og set de to dræbte ligge på vejen.

Naboen Anna Ethena Bang Krogh kom i går aftes hjem til en afspærret vej fyldt med politi.

- Det er forfærdeligt, at det sker lige rundt om hjørnet. Og det er jo også forfærdeligt for den familie, det er gået ud over.

Den 5-årige datter befandt sig efter drabene hos farens familie, men nu er hun under de sociale myndigheders ansvar. Forholdet mellem forældrene - den dræbte kvinde og ekskæresten, som er sigtet for drabene, beskrives af vennerne som turbulent.

- Jeg ved ikke, hvad han har tænkt på. Han har ødelagt en hel familie, siger Camilla Vesterager.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt