Christian Eriksen er tavs om kontraktforlængelse

Tottenham-spilleren ønsker ikke at tale om sin mulige forlængelse af aftalen med London-klubben.

Tottenham-spilleren ønsker ikke at tale om sin mulige forlængelse af aftalen med London-klubben.

Fodboldspilleren Christian Eriksens fremtid i Tottenham har fået en del spalteplads i medierne i de seneste uger.

Den 24-årige offensivspiller, der mandag trænede med landsholdet forud for kampene mod Liechtenstein og Armenien i denne uge, har dog ingen kommentarer til, om han ender med at forlænge aftalen, der løber frem til sommeren 2018.

Det meddelte han gennem Dansk Boldspil-Union (DBU) allerede før mandagens presseseance i Helsingør, og da spørgsmålet alligevel blev bragt på bane, reagerede Christian Eriksen med en høflig rysten på hovedet.

Tottenham generelt ville han dog gerne tale om. London-klubben, der i sidste sæson sluttede som nummer tre i Premier League, har hentet fem point i sæsonens tre første ligakampe, senest 1-1 lørdag hjemme mod Liverpool.

- Sæsonstarten har været hård, vi har haft nogle svære kampe.

- Vi er ubesejrede, og det lægger vi måske mest vægt på. Men vi havde nok håbet på lidt flere point, særligt i lørdagens kamp, siger Christian Eriksen.

Tottenham har i danskerens foreløbig tre hele sæsoner i klubben forbedret sig fra først en sjetteplads til en femteplads og altså senest til en tredjeplads i sidste sæson.

Det betyder, at klubben skal spille med i Champions League-gruppespillet, hvor Totenham er havnet i gruppe E med CSKA Moskva, Bayer Leverkusen og Monaco.

- Vi vil gerne gøre det bedre end i sidste sæson, sådan har det været i hver sæson, og det har vi formået at gøre.

- Vi har hele tiden kæmpet om at komme i Champions League. Det er vi kommet nu, men det betyder ikke, at vi lægger ligaen på hylden. Det handler 100 procent om ligaen, den er vigtigst.

- Jeg sluttede sidste sæson rigtig godt af. De tre første kampe har været lidt rodede, men det har vores spil også været i perioder, siger Christian Eriksen.

Oversigt

    Oversigt