Citater fra aftenen

Yes, vi har vundet Strynø tilbage!!, siger Lisa Phil fra Langeland efter at optællingen viser at 35 stemmer ud af 123 gik til Soc. dem. Se flere udpluk af de mange interview og kommentarer fra TV 2/Fyns valgdækning.

ANALYSE: TV 2/Fyns politiske kommentator Jesper Buch: "Der er i den grad lagt op til dødt løb rundt omkring i kommunerne - det ligger meget, meget tæt mange steder".

NORDFYN: TV 2/Fyns politiske kommentator: "På Nordfyn skal man ikke udelukke noget som helst, men mon ikke, der er nogen på Nordfyn, der har lært af de seneste fire år - men man ved aldrig".

ODENSE: Lars Chr. Lilleholt: "Jeg har en rigtig god mavefornemmelse efter at have talt med folk i byen. Jeg er ikke i tvivl om, at Venstre har fået et godt valg".

ODENSE: Tim Vermund: "Jeg har sommerfugle i maven, men jeg er stille optimist".

NORDFYN: Morten Andersen (V) er afklaret inden aftenens resultat: "Jeg har givet den en skalle i fire år, så nu er det bare op til vælgerne, om det skal fortsætte".

NORDFYN: Spidskandidaten Kim Johansen er klar til resultatet: "For mit vedkommende må det gerne gå så hurtigt som muligt - jo før jo bedre."

KV13: SF-formand Annette Vilhelmsen forudser nederlag: "Det er vælgerne, der afgør valget, og vi har gjort os klart at vi ikke opnår det fine resultat fra sidste gang."

ODENSE: Alex Ahrendtsen (DF) glæder sig over DFs spåede fremgang: "Det ville da være dejligt at have nogle flere til at hjælpe mig - jo flere vi er, jo stærkere står vi også på vores enkeltsager. Så enkelt er det".

NYBORG: Stemmeprocent er steget fra 73,1 procent i 2009 til 77,3 procent ved dette valg - dvs. 1.049 flere har stemt denne gang.

MIDDELFART: Steen Dahlstrøm (S) er den borgmester i Danmark, der har siddet længst, men det giver ikke mere ro: "Jeg bliver mere og mere spændt, som jeg kommer op i årene, men jeg er klar over, at det bliver et tæt løb i Middelfart denne gang."

Oversigt

    Oversigt