Crossfittere trodser regnen

Der var sved på panden hos dem, der i dag trodsede vejret og dukkede op til åbningen af den nye crossfit-bane på Stige Ø ved Odense.

Banen har start og mål ved den grønne hal på Stige Ø, og i dag havde de fremmødte så mulighed for at være blandt de første, der gennemførte den helt nye motionsbane.

- Det er super sjovt og mega udfordrende, og specielt i det vejr her, siger Janus Enevoldsen, som er kommet fra Nyborg for at afprøve den ny crossfit-bane.

 
 

 Træningsformen crossfit bliver i øjeblikket mere og mere populær, og mændene bag den nye træningsbane håber på, at den vil trække både nye og trænede fynboer til Stige Ø.

- Grundtanken var, at vi gerne vil lave en bane til folk, som allerede er i god træning. Der findes mange små træningspavilloner i forvejen, men de er for nemme, hvis du er i god form. Så tanken er, at hvis vi laver et anlæg til dem, som er gode til det, så vil de bruge det - og så vil alle dem, der ikke er gode til det, kunne se på de andre og få idéer til selv at træne, siger Martin Prassé, som har været med til at designe banen.

 
 

 

Oversigt

    Oversigt