Det ny Carlslund ApS vandt udbuddet

Det ny Carlslund ApS er valgt som den nye grundejer, der skal opføre og drive det berømte spisested, skriver Odense Kommune.

I alt har fire bydere ønsket at genopføre og drive Carslund, men det var et enigt By - og Kulturudvalg, som valgte Carlslund ApS. 

- Vi har fået fire rigtig spændende og gode bud, som vi har diskuteret længe og indgående, og vi er endt så med at vælge, det vi har valgt, fortæller Jane Jegind, som er By- og kulturrådmand hos Odense Kommune.

Restaurant Carlslund udbrændte totalt i juni sidste år ved en påsat brand - formentlig begået af den samme brandstifter, der står bag en stribe brande de sidste mange måneder i og omkring Odense.

Carlslund var restauratør Henning Engstrøms livsværk, men grund og hus tilhørte kommune, der forpagtede ud. Henning Engstrøm bød sammen med partnere på det nye projekt, men blev altså valgt fra.

- Det har været vigtigt for at os at træffe et objektivt valg ud fra de kriterier, der er kommet ind, så det gjorde vi. Og efterfølgende lukkede vi op, og så hvem det var, siger Jane Jegind. 

Det ny Carlslund ApS har lavet et skitseprojekt med en ny bygning, der minder meget om den tidligere. Der er tale om en bygning med bindingsværk og stråtag, men gæsterne skal ikke forvente, at de lave lofter i restauranten vender tilbage, for sådan må der ikke bygges mere, står der i pressemeddelselsen. 

Restauranten åbner efter planen igen i foråret 2018, drevet af et nyt anpartsselskab.

Oversigt

    Oversigt