- Det suger i maven, hver gang vi kører under broen

Arbejdet med at sætte lys på motorvejsbroen, hvor en tysk kvinde blev dræbt natten til søndag, er i fuld gang. Og det vækker glæde hos beboerne i området.

Fredag  morgen var to master på plads på broen over motorvejen ved Skallebølle. Det var her en 33-årig tysk kvinde natten til søndag blev dræbt, da én eller flere ukendte gerningsmænd kastede en 30 kilo tung sten ned i familiens bil.

I februar blev der ligeledes kastet en flise ned fra samme bro, og sådan så den bil ud, der blev ramt.

I februar 2016 blev der kastet en flise ned fra motorvejsbroen, der kvæstede en kvinde.
I februar 2016 blev der kastet en flise ned fra motorvejsbroen, der kvæstede en kvinde.
Foto: Ole Holbech

En kvinde fik alvorlige kvæstelser i hovedet, mens hendes mand og børn i bilen slap uskadte. Og de to episoder skaber utryghed i Skallebølle.

- Vi ved aldrig hvornår det kan ske igen. Jeg kan godt forstå, at dem, der kører under broerne, har ondt i maven. Jeg ved i hvert fald, at vi tit kører under broerne - og nu suger det i maven hver gang vi kører under, fortæller Ruth Karlsen fra Skallebølle. 

Fyns Politi og Assens Kommune har nu aftalt, at der midlertidigt sættes lys op på broen til gavn for sikkerheden for de forbikørende bilister på motorvejen.

- Jeg synes, det er en rigtig god ide, fordi jeg selv har prøvet at køre om natten - og jeg kan ikke se noget, hvis der er nogen folk på broen, fortæller Mostafa Ikabi, der er indehaver af IBILER i byen.

- Det er da en super idé. Jeg synes, det er forfærdeligt, dét der skete. Og jeg kan da kun støtte op om, at vi får gjort noget, så det ikke sker igen, siger Anja Thrysøe Emborg.

Oversigt

    Oversigt