Dræbt efter seksuelle uterligheder

Den 63-årige mand fra Kolding, der lørdag blev dræbt i Middelfart, blev formentlig likvideret, fordi han havde gjort seksuelle tilnærmelser til en 9-årig pige. To mænd blev blev søndag varetægtsfængslet i fire uger mistænkt for drabet.

-

Den 63-årige mand fra Kolding, der lørdag blev dræbt i Middelfart, blev formentlig likvideret, fordi han havde gjort seksuelle tilnærmelser til én af de mistænktes døtre. To mænd blev blev søndag varetægtsfængslet i fire uger mistænkt for drabet.

Den 63-årige mand, der er også er fra Kolding, er i følge Middelfart Politi, manden, der affyrede de dræbende skud lørdag formiddag mod den 63-årige Villy Andersen.

Likvideringen skete tæt på et kræmmermarked ved Lillebæltsbroen. Flere vidner så en hvid kassevogn kører op på siden af bilen, hvor Villy Andersen sad sammen med sin kone.

Uterligheder
På klos hold affyrede gerningsmanden et skydevåben, og Villy Andersen blev ramt i hovedet. Han døde senere på sygehuset.

Den afdøde har tilsyneladende været uterlig overfor den en 9-årige datter til én af de sigtede. Og da ingen af de to sigtede mente, at politiet gjorde nok i sagen, besluttede de i følge Politiet selv at tage affære.

De to mænd fra Kolding nægter sig begge skyldige i drab. De hævder, at de var på fisketur lørdag formiddag. Den troede dommeren dog ikke på, og begge blev varetægtsfængslet i fire uger.

Oversigt

    Oversigt