Dramatisk afslutning sikrer Odense sejr i Aarhus

Med et mål i de sidste sekunder spillede Odense Håndbolds kvinder sig til en snæver sejr i Aarhus. En sejr der sender det fynske hold i top-3 i ligaen

Odense Håndbold har store ambitioner i denne sæson. Og med seks sejre i de otte første opgør er Jan Pytlicks tropper kommet godt fra start.

Sejr nummer seks kom i hus efter en tæt og intens kamp på udebane mod SK Aarhus tirsdag aften.

Hjemmeholdet gik til pause foran med tre, men gæsterne fra Fyn kom bedre med efter pausen.

En straffekastredning af Chana Masson et minut før tid gav Odense en gylden chance for at bringe sig foran 29-28. En aarhusiansk spiller i feltet udløste fynsk straffekast med 20 sekunder tilbage. Her var Nadia Offendal iskold. Hun hamrede bolden i nettet og da aarhusianerne eftefølgende misbrugte kampens sidste forsøg endte det med fynsk triumf.

Sejren bringer Odense Håndbold op på tredjepladsen i ligaen.