Efter kast på motorvejen: - Ruden er det bedste spor, vi har

En rødbrun farveafsmitning på en delvist knust frontrude er lige nu det bedste spor, som politiet har for at finde ud af, hvad det var, der ramte en bilist lørdag.

Fyns Politi har nu bedt Nordsjællands Politi om at lave en fornyet undersøgelse af den bil, som lørdag eftermiddag blev ramt af en endnu ukendt genstand.  

Her er det foto fra Per Le Fevre Hansens Facebookside. Det var ham, der kørte bilen, da den pludselig blev ramt af noget.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Det er for at sikre det her fra ruden, så vi kan få det indsendt til tekniske undersøgelser eller til DNA, hvis det er noget levende materiale af en eller anden art. Ruden er det bedste, vi har for at finde ud af, hvad det er, der har ramt bilen, fortæller vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi til TV 2/FYN. 

- Vi holder alt åbent i øjeblikket. Et stenslag ser det for voldsomt ud til at være. Så noget har ramt bilen - enten forsætligt eller uforsætligt. 

Lars Thede mener heller ikke, at der umiddelbart kan være tale om en fugl, selvom man endnu ikke ved, om det rødbrune i ruden skyldes blod. 

- Jeg vil sige, at en skade af denne størrelse og dybde i ruden, så tæt på chassiset på bilen, det skal være en voldsom kraft, at det her levende dyr lander med. 

Det bekymrer os alle
- Der er jo en voldsom stor opmærksomhed omkring de her kast fra broer i øjeblikket. Og en episode som den her får jo tingene til at blusse op. Det kan vi godt mærke på vores anmeldelser. Og forståeligt nok. 

- For det bekymrer folk. Og det bekymrer også mig. Og har vi bare den mindste chance for at finde ud af, hvem eller hvad der har gjort det her, så skal det opklares. 

Oversigt

    Oversigt