Efter massiv kritik: Svensker svarer med støvlerne

Vejen til smilet har sjældent været kortere end mandag formiddag i Ådalen. Sejrens sødme kunne endelig nydes hos OB, der mandag slog Randers FC 3-0

Han har ikke altid været lige populær, svenske Rasmus Jönsson. Men med to kasser i verdensklasse skiftede det lidt blakkede image mandag aften pludselig hos svenskeren med rødder i Helsingborg.

- Det er selvfølgelig en god følelse, det var vigtigt for os at komme i gang med en sejr. Naturligvis er det for mig personligt også godt at få scoret et par mål, siger Rasmus Jönsson til TV 2/Fyn.

Hos den altid analyserende og ydmyg cheftræner, Kent Nielsen, var der også optimisme at fornemme efter et efterår fyldt med skuffelser.

- Stemningen er rigtig god, den første kamp i en ny halvsæson er altid speciel. Træningskampe er ikke altid et retvisende billede af, hvor vi er, derfor var det godt at komme i gang på denne måde. I særdeleshed i vores situation, så det var en tilfreds og afklaret trup, der også har smag på mere. Forstået på den måde, at vi godt ved, at vi skal have skrabet flere point sammen, fortæller Kent Nielsen til TV 2/Fyn.

Med sejren kravler op op på 13.pladsen i Superligaen. Næste opgave venter på lørdag på udebane mod AC Horsens.

Oversigt

    Oversigt