Efter nye problemer: GOG-direktør utilfreds med Arena Fyn

GOG har i den forgangne uge spillet to hjemmekampe i Arena Fyn i Odense. Resultaterne var ok, men hallens teknik drillede sydfynboerne - igen.

For et år siden truede et net bag det ene mål i Arena Fyn med at afbryde pokalfinalen mellem GOG og HC Midtjylland.

Indenfor den seneste uge har sydfynboerne igen været på besøg i Odense, hvor de foran i alt 7.000 håndboldfans har afviklet de to hjemmekampe mod henholdsvis rivalerne fra KIF Kolding København og tyske Füchse Berlin, som de mødte i EHF Cup'en.

Og endnu engang var der tekniske udfordringer i hallen i Odense. Mod Füchse Berlin søndag var der blandt andet problemer med lyden, som gik ud over blandt andet musikken og halspeakerens mikrofon.

- At teknikken gav problemer er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Men det er ikke noget, vi kan gøre noget ved. Det er ikke vores ansvar, men noget Sparekassen Fyn Arena står for. Vi måtte bare få det bedste ud af det, og jeg synes, at publikum var fantastiske til at hjælpe os i de perioder, hvor musikken ikke fungerede. Publikum sørgede for en rigtig god stemning, lyder det fra Kasper Jørgensen, der beklager over for alle i hallen, at håndboldfesten i Odense fik en ridse i lakken. 

Dialog om problemer

Direktøren fortæller, at GOG også fremadrettet gerne vil spille i Odense, og at de derfor allerede har startet snakken med Arena Fyn om de tekniske udfordringer.

- Vi har naturligvis en dialog med Sparekassen Fyn Arena om, og hvordan vi kan undgå den type problemer fremover. Det skal være bedre, hvis vi skal spille i arenaen igen, og det er vi meget interesseret i. Det kunne sagtens være, at vi stablede en lignende uge med kampe i Odense på benene i næste sæson, fortæller direktøren, der også delvist er tilfreds med det sportslige udbytte af kampene i Odense.

GOG slog de evige rivaler fra Kolding med fem mål, mens de omvendt tabte med fem scoringer til de tyske gæster.

Trods de tekniske problemer er Kasper Jørgensen alligevel tilfreds med selve de to kampe i Odense. Ikke mindst fordi de fik mulighed for at vise sig frem foran et stort publikum. 

- Godt 7.000 tilskuere til de to kampe. Det er meget positivt. Det var det overordnede formål med at rykke hjemmebanen fra basen i Gudme. Vi ønskede at vise os frem og give en god håndboldoplevelse til så mange som muligt. Og måske også nogen, som ikke normalt kommer til kampe i Gudme. Og det lykkedes vi med, siger Kasper Jørgensen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- 7.000 mennesker i to kampe. Det ville have krævet en del flere kampe SEF Arena i Gudme at have så mange til håndbold, så tilskuertallene er jeg meget tilfreds med.

Oversigt

    Oversigt