Efter slagsmål på asylcenter: Naboer mødes med ledelse

TV 2/Fyn rapporterer live fra Tullebølle på Langeland, hvor skræmte naboer og repræsentanter fra asylcentret holder møde efter voldsomt masseslagsmål.

Naboerne til asylcenteret i Tullebølle på Langeland er utrygge efter sidste weekends kæmpeslagsmål. Her var op mod 100 drenge fra de to asylcentre Børnecenter Tullebølle og Børnecenter Hundstrup kom oppe at slås i forbindelse med et fodboldstævne.

- Vores egne børnebørn må nu ikke længere komme og besøge os, da forældrene frygter for, hvad der kan ske, hvis de leger rundt ude i haven på det forkerte tidspunkt, lyder det fra en tydeligt rystet nabo, Karen Marie Bruhn.

En anden nabo  til asylcentret har beskrevet episoden som "ren blodrus". Der blev blandt andet brugt en kæde til at hamre løs på en minibus.

I dag klokken 17.00 mødes naboerne med repræsentanter for asylcenteret Tullebølle. 
TV 2/Fyn er tilstede og følger mødet med løbende opdateringer.

Følg reporter Christina Vibe Jensens opdateringer fra mødet på Twitter - klik her

Kort før mødets start var der endnu ikke ankommet nogen mødedeltagere, rapporterer TV 2/Fyns reporter, Christina Vibe Jensen.

Men ved mødets start ankom 17 beboere fra området i samlet flok og de lytter netop nu på asyldirektøren Sisi Eibyes forklaring af, hvad der skete i lørdags.

Asyldirektøren håber at få skabt ro i området. Beboerne er jo bange for at de ikke kan have børn på besøg uden drenge med jernkæder kommer og slås . Og de prøver altså at skabe ro.

Mere på tv

TV 2/FYNs reporter vil desuden være igennem live på TV 2 News og klokken 19.30 vil du i vores udsendelse få et fyldigt uddrag af mødet.

Artiklen opdateres ... 

Sisi Eibye, asylcenterdirektør.
Sisi Eibye, asylcenterdirektør.
Foto: Privat

 

 

Oversigt

    Oversigt