Efter varselsskud: To af de anholdte er kvinder

Fyns Politi måtte fredag affyre varselsskud, da de ville anholde en formodet gaderøver. I alt fire personer blev anholdt i en omringet bygning.

Politiet måtte trække tjenestepistolerne og affyre varselsskud, da betjente fra Fyns Politi fredag formiddag blev kaldt ud til en anmeldelse om gaderøveri i Middelfart.

Den forurettede, en 35-årig mand fra Middelfart, var omkring klokken 10.30 blevet stoppet af to mænd, der truede ham til at udlevere fotoudstyr. 

Politiets efterforskning førte frem til gerningsmændene, der havde skjult sig på en adresse tæt på gerningsstedet.

Bygningen blev omringet og personerne i huset blev bedt om at komme ud. 

Da en af de mistænkte kom ud, havde han en kniv i hånden og gik truende frem mod politiet. Det fik politiet til at affyre varselsskud, og først herefter blev manden passiviseret og anholdt.  

Der var i alt fire personer i huset, to mænd og to kvinder.

- De to mænd er henholdsvis 30 og 33 år og fra Middelfart, og kvinderne er 34 og 28 år gamle og også fra Middelfart. Vi har en formodning om, at mændene har begået røveriet, men vi kender fortsat ikke kvindernes rolle. Alle fire er fortsat i vores varetægt, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen.

Vagtchefen fortæller, at politiet lige nu arbejder videre med efterforskningen, og hvis det viser sig, at kvinderne også var tilstede ved røveriet, skal de også fremstilles ved et grundlovsforhør.

- Nu skal vi have styr på røveriet og de anholdtes historik, og så kommer der formentlig senere i aften en afklaring fra vores jurister på, om de skal fremstilles, siger Hans Jørgen Larsen.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt