Efterlyser vidner: 24-årig brutalt slået ned i Svendborg

Der var ophidset stemning, men meget lidt lyst til at tale med ordensmagten, da en konflikt mellem to grupperinger kulminerede fredag nat i Svendborg.

Politiet mangler hjælp fra vidner i Svendborg, hvor en mand natten til lørdag blev slået og sparket voldsomt af en gruppe på 8-12 mænd.

Stemningen var særledes ophidset, da Fyns Politi kort efter klokken 03.00 natten til lørdag ankom til området omkring Toldbodvej 1 i Svendborg, nær Svendborg Station. Det var her en 24-årig mand kort forinden var blevet slået ned af en større gruppe unge mænd. Den 24-årige fik ved overfaldet slået flere tænder ud ligesom han formentlig har fået brækket næsen.

- Det er et særdeles brutalt overfald. Da vi ankommer til stedet træffer vi to grupperinger, hvor vi regner med de repræsenterer henholdsvis gerningsmænd og forurettede. Stemningen er anspændt, hvilket gør det svært for os at finde ud af, hvad der er sket samt indsamle valide forklaringer til efterforskningen af voldsepisoden, siger vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi til TV 2/Fyn.

En tese Politiet arbejder ud fra er, at overfaldet skete som udløber af uoverensstemmelser mellem de to grupperinger tidligere på fredagen. Dog er det endnu for tidligt at konkludere, hvor årsagen til overfaldet skal findes.

- Netop derfor har vi brug for henvendelser fra vidner, der har set eller hørt noget omkring gerningsstedet. Dem beder vi nu kontakte os, så vi kan komme videre med sagen, forklarer Thomas Bentsen.

Det 24-årige offer ønskede ikke at modtage behandling for skaderne på Svendborg sygehus. Og da skaderne ikke var livstruende valgte Politet at lade ham tage hjem uden behandling for brækket næse eller mistede tænder.

Har du oplysninger i sagen kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

 

Oversigt

    Oversigt