En ordentlig mundfuld: Kai Thor solgt

Odense Sport & Event A/S køber cateringfirmaet Kai Thor A/S. Nu skal der bydes ind på de store eventer.

Den nu tidligere ejer af Kai Thor A/S, Martin Færgemann, glæder sig over salget og ser det som et skridt i den rigtige retning for virksomheden, som siden stiftelsen har oplevet stor succes. 

- Vi ser ejerskiftet som en rigtig god mulighed for, at virksomheden, under den nye ejer, kan forsætte og accelerere den positive udvikling. Når to stærke aktører går sammen, kan det ikke undgå at blive godt.  Jeg er derfor glad for, at salget er blevet en realitet, og jeg er specielt glad for, at forhandlingerne om overtagelsen er foregået i en meget konstruktiv tone, hvor fokus har været på de fremadrettede muligheder.

- Kai Thor vil få en central rolle i Odense Sport & Event, og ikke mindst glæder det mig, at Kai Thor vil fortsætte i selvstændigt regi under det nye ejerskab – det er et stort cadeau til vores mange dygtige medarbejdere. Jeg giver nu stolt slip på Kai Thor, og vil samtidig gerne takke vores trofaste kunder og gode samarbejdspartner for godt samarbejde igennem årene, slutter Martin Færgemann.

Med Kai Thor kan vi nu byde på selv de allerstørste events uden for huset.

Hos Odense Sport & Event glæder man sig over købet af Kai Thor, som komplementerer Odense Sport & Events tilbud inden for afvikling af store messer, konferencer, koncerter og events. 

 - Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at føje Kai Thor til Odense Sport & Event-familien. Vi overtager en meget veldrevet virksomhed, som specielt de sidste par år har gennemgået en spændende udvikling, siger adm. direktør Ole Bang Nielsen.

- På området for eventcatering, dvs. firmafester, konferencer, receptioner, koncerter, festivaler og lign., er vi allerede aktive, men primært med udgangspunkt i vores faste lokationer på OCC/Sparekassen Fyn Arena og TREFOR Park. Med Kai Thor kan vi nu byde på selv de allerstørste events uden for huset. Det giver os en unik position, hvor kunderne kan vælge, hvad der passer bedst til enhver lejlighed.

Adm. direktør for Kai Thor A/S, Mark Blæsbjerg, fortsætter i stillingen.

Oversigt

    Oversigt