Endnu en anholdelse i kølle-voldssag fra Kerteminde

Fyns Politi kunne torsdag aften anholde den formodede fjerde gerningsmand bag det voldsomme overfald på en syrisk mand i Kerteminde i lørdags.

Den fjerde gerningsmand bag overfaldet på en 26-årig mand af syrisk oprindelse lørdag i sidste weekend, blev anholdt torsdag aften kl. 21.35. Det bekræfter Fyns Politi.

- Den fjerde voldsmand blev anholdt i aftes. Der er tale om en 48-årig mandlig syrer, der blev anholdt kl. 21.35, siger vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi til TV 2/FYN.

Den fjerde anholdte fremstilles fredag i grundlovsforhør i Retten i Svendborg. Grundlovsforhøret sker kl. 11.15.

Voldsomt overfald

Lørdag eftermiddag blev den 26-årige overfaldet af fire-fem mænd på Langegade i Kerteminde. Først blev manden påkørt af en bil, og herefter overfaldt gerningsmændene ham med køller.

Derudover fandt politi og læger også et sår på manden, som den overfaldte sagde stammede fra et knivstik, han fik i forbindelse med overfaldet. Lægerne har dog ikke definitivt kunne bekræfte, at såret stammer fra overfaldet.

​Den 26-årige mand var hårdt medtaget efter overfaldet, men var ikke i livsfare.

Overfaldet havde ifølge Fyns Politi sandsynligvis baggrund i en familiekonflikt. Den 26-årige, der blev overfaldet, var tidligere på ugen i kontakt med sin ekskæreste, en syrisk kvinde, hvor der opstod lidt tumult, der endte med at den 26-årige slog kvinden.

Derfor opsøgte kvindens familie lørdag den 26-årige for at hævne sig.

Varetægtsfængslet

Allerede samme dag kunne politiet anholde to mænd for overfaldet. De to mænd, to syrere på 30 og 38 år, blev sigtet efter straffelovens paragraf 245, der handler om "legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter", og blev søndag varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

I løbet af ugen har politiet anholdt en tredje gerningsmand, og i aftes kunne de så hente den fjerde. Om der også er en femte gerningsmand, ved politiet endnu ikke med sikkerhed.

- Men nu har vi i hvert fald fire, siger vagtchef Hans Frederiksen.

Oversigt

    Oversigt