Dramatisk kamp gav endnu en sejr til Odense Bulldogs

Odense Bulldogs var uden den helt store profil, Dale Mitchell, der afsonede en enkelt kamps karantæne, til aftenens hjemmekamp mod Sønderjyske. Men det gik alligevel.

Odense  Bulldogs måtte til aftenens rivalopgør mod Sønderjyske klare sig uden ligatopscorer Dale Mitchell. Som udgang på fredagens episode i forbindelse med Rungsted-kampen valgte Dansk Ishockey Unions disciplinærudvalg at idømme den canadiske stjernespiller en enkelt spilledags karantæne.

Men Bulldogs kunne også uden stjernen - også selv om det holdt hårdt.

Først efter forlænget spilletid kunne Odense Bulldogs tirsdag aften hente den 13. sejr i de seneste 14 kampe, da gæsterne fra Sønderjyske måtte forlade Odense Isstadion med et 2-3-nederlag efter et straffeslag i den forlængede spilletid.

Bulldogs kom godt fra start og førte med 1-0 efter første periode. I anden periode udlignede gæsterne, og da Bulldogs' anden angrebsstjerne, amerikanske Tony Romano, kort inden afslutningen af perioden fik game misconduct, måtte hjemmeholdet klare sig uden deres to største offensive profiler.

Efter seks minutters Sønderjyske-pres i starten af tredje periode kom det ventede føringsmål for gæsterne efter et langt pres mod hjemmeholdets mål.

Men lidt uventet lykkedes det endnu en gang Bulldogs at komme tilbage i kampen, da  Simon Grønvaldt tre minutter før tid kunne udligne til 2-2 efter et kiks fra gæsternes målmand.

Dermed måtte kampen ud i forlænget spilletid for at finde en vinder, og her var det hjemmeholdet, der løb med palmerne. På et straffeslag var det endnu en gang Simon Grønvaldt, der scorede, og dermed sikrede hjemmeholdet et ekstra point til kontoen.

Dermed holder Odense Bulldogs fast i den øjeblikkelige andenplads i Metal Ligaen, nu seks point efter det suveræne førerhold fra Aalborg Pirates.

I den kommende weekend skal Odense Bulldogs på international is, når de skal en tur til Italien for at spille Continental Cup.

Modstanderne er engelske Nottingham Panthers, hjemmeholdet Ritten Sport samt Beibarys Atyrau fra Kazakhstan.