Endnu et iskoldt nederlag til Odense Bulldogs

Nederlag nummer 10 på stribe blev en realitet, da Odense Bulldogs fredag aften gæstede lokalrivalerne fra SønderjyskE. Og det blev en ordentlig lussing til odenseanerne.

Efter kun at have tabt i de seneste ni opgør mod andre ishockeyhold, skulle Odense Bulldogs fredag aften forsøge at vende skuden på udebane mod rivalerne fra SønderjyskE, der omvendt topper Metal Ligaen.

Det blev en kamp der hurtigt cementerede Bulldogs-kvalerne, for sønderjyderne sejrede hele 7-1 og tildelte fynboerne det 10. nederlag i træk

Igennem hele første periode var det dog Odense Bulldogs, som kaldte til angreb, og forsøg efter forsøg rullede ned mod det sønderjyske mål.

Men trods mange Bulldogs-tilbud blev Michael Eskesens hurtige scoring i den anden ende imidlertid periodens eneste.

Periodens skudstatistik på 14-2 i Bulldogs-favør talte sit tydelige sprog, men henover Fyn er der ikke medvind for tiden.

I anden periode kom fynboerne tilbage i kampen, da

Nikita Kolesnikovs udlignede, men glæden blev kortvarig, for SønderjyskE kom stærkt igen og scorede hele fire gange.

5-1 før tredje periode tog det meste af gassen ud af ballonen, men sønderjyderne var ikke helt færdige endnu. Steffen Frank øgede til 6-1 tæt under mål og Brent Walton sluttede ballet af med et powerplaydrøn op i det lange hjørne til de voldsomme cifre 7-1.