Test dig selv: Er du en ægte Harry Potter-fan?

I disse dage løber festivalen Magiske dage af stablen. Selvom festivalen har ændret navn, er den ikke blevet mindre populær. Men ved du selv, om du er en ægte fan eller bare en 'muggler'?

I adskillige år hed begivenheden Harry Potter Festival. Nu er det to år siden, at festivalen fik navneforbud mod at hedde Harry Potter Festival af Warner Bros. Pludselig var det ikke længere kun Voldemort, der ikke måtte nævnes. 

I år er det andet år, at festivalen løber af stablen under det nye navn som Magiske dage. Alle navne med referencer til Harry Potter er lavet om, men du vil stadig møde magiske karakterer og børn i skoleuniformer, der umiskendeligt ligner Hogwarts skoleuniformer. 

Selvom festivalen ikke længere må bruge det famøse navn, er den ikke blevet mindre populær.

- Sidste år havde vi 15.000 gæster. Det kan vi ikke ramme igen i år. Det bliver nok nærmere 20.000, siger projektleder for Magiske dage i Odense Søren Dahl Mortensen.

Opdatering
Clock20. okt 2019, kl. 10:00
Flere end 3.500 personer har allerede taget TV 2/Fyns Harry Potter-quiz i forbindelse med Magiske dage i Odense. Du kan nå det endnu.

Er du en muggler?

Fredag aften kan de mere voksne fans teste deres viden på Storms Pakhus, der afholder Den store magiske quiz i forbindelse med festivalen. Her kan du dyste mod andre i, hvem der er Danmarks største Harry Potter-fan. 

Se liveudsendelse med quizzen og Magiske dage-festivalen. 
Fotograf: TV 2/Fyn

Man kan selvsagt ikke quizze i noget uden at nævne ham, som festivalen ikke må nævne (her er der ikke tale om Voldemort). 

Hvis du ikke ved, om du er en gemen muggler eller en ægte fan, har TV 2/Fyn lavet en quiz, du kan varme op med. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt