Eriksen fuldender det danske nytårshattrick

Christian Eriksen kom også på måltavlen på det nye års første dag - nøjagtigt som Agger og Bendtner.

I hele 2013 blev der kun scoret tre mål af danske spillere i den engelske Premier League. I 2014 er denne total imidlertid tangeret - efter bare en enkelt dag!

Christian Eriksen scorede i den sene kamp mellem Manchester United og Tottenham sejrsmålet til 2-1.

Dermed blev han den tredje dansker, der scorede i England nytårsdag, efter at Nicklas Bendtner og Daniel Agger tidligere på dagen havde fundet vej til nettet.

Eriksens mål var samtidig med til at sikre Tottenham tre vigtige point i kampen for at hænge på i topkampen i Premier League, hvor holdet overhaler Manchester United og rykker op på sjettepladsen - otte point efter det førende hold, Arsenal.

Eriksen lagde også op til det første mål i kampen, som blev scoret af Emmanuel Adebayor.

Togoleseren modtog et følt indlæg fra danskeren og havde ingen problemer med at vinde hovedstødsduellen med Chris Smalling.

Midt i anden halvleg slog Eriksen til igen, da han smed sig frem og satte hovedet på et indlæg fra højresiden.

Minuttet efter reducerede Danny Welbeck omgående og bevarede spændingen i kampen, som ikke blev mindre af, at United presse voldsomt på i slutminutterne for en udligning.

Den faldt dog aldrig, og dermed måtte Manchester United indkassere sit første pointtab i syv kampe.

Eriksen derimod scorede sit andet Premier League-mål siden sin tiltræden i Tottenham i sommerpausen. Sammenlagt har 29 danskere gennem tiden lavet mål i Premier League siden sæsonen 1992/93.

Nicklas Bendtner er topscorer på den interne danske topscorerliste med 31 mål, som er scoret for Arsenal og Sunderland.

Henrik "Tømrer" Pedersen lavede 22 mål for Bolton, mens Claus Jensen er noteret for 20 mål for Charlton og Fulham.