Eriksen tryllede i forrygende Tottenham-sejr

Harry Kane scorede hattrick, da Tottenham lørdag sikrede sig en sikker 4-0-sejr over West Bromwich.

Middelfart-talentet Christian Eriksen og resten af Tottenhams mandskab fortsætter det fremragende spil i Premier League.

Lørdag blev det til en sikker 4-0-sejr på hjemmebane over West Bromwich Albion.

Sejren er Tottenhams sjette i træk i den bedste engelske række, og London-klubben indtager nu andenpladsen - med fire point op til Chelsea.

Fynske Christian Eriksen, der i sidste spillerunde var arkitekten bag de to Tottenham-scoringer i sejren mod Chelsea, leverede endnu engang en stor kamp. Han spillede en afgørende rolle i to af hjemmeholdets scoringer.

Harry Kane brillerede med et hattrick og har nu scoret 13 mål i sæsonen.

Efter godt ti minutters fik Harry Kane en fin aflevering fra Christian Eriksen. Kane kvitterede med at sende bolden op i nærmeste målhjørne på stolpen og ind til 1-0.

Efter 25 minutters spil havde Christian Eriksen næstsidste fod på bolden, da Tottenham kom på 2-0.

Danskerens afslutning fra kanten af feltet blev rettet i mål af West Bromwich-forsvareren Gareth McAuley, der altså blev noteret for et selvmål.

Tottenham har nu en uges pause, inden det i næste uge gælder et svært ligaopgør ude mod Manchester City.