I det fynske folks tjeneste

Event-investering gav pengene 10 gange igen

Events på Fyn har givet et godt afkast i 2013. En investering på knap seks millioner kroner har i løbet af 2013 resulteret i en omsætning på 63,6 millioner kroner.

De større sportsarrangementer, der har været afholdt på Fyn i det forgangne år, har givet de investerede penge mere end ti gange igen.

33.774 gange har en gæst lagt hovedet på puden i forbindelse med de store sport events, der blev afviklet på Fyn i 2013.

Udvikling Fyn har opgjort turismeomsætningen afledt af de 19 større sport events, som organisationen har været involveret i i 2013.

63,6 millioner kroner er genereret i direkte forlængelse af disse events. Det betyder, at events har været en betydelig vækstmotor i det forgangne år, og forventningen er, at det vil fortsætte i 2014.

- Det er lykkedes at tiltrække og fastholde store vigtige events, og vi oplever ligesom tidligere år at sport events i høj grad er med til at skabe vækst på Fyn. Vi er rigtig stolte af, at det i 2013 er lykkedes at skabe den hidtil bedste omsætning, og vi arbejder naturligvis på at gøre det endnu bedre her i 2014, siger Erik Juhl Mogensen, eventchef i Udvikling Fyn.