Facebookgrupper i Svendborg og Nyborg godter sig

Facebookgrupper, der kæmper for bevarelse af fødeafdelingen i Svendborg og sygehuset i Nyborg glæder sig over, at deres debat har kørt sagligt og i en god tone, mens Middelfarts gruppe, Bevar Middelfart Sygehus "likede" personlige angreb mod regionsrådsformanden.

Middelfart Kommunes kommunikationsafdeling måtte lørdag give formand for Region Syddanmark, Stephanie Lose, en offentlig undskyldning.

Siden, Bevar Middelfart Sygehus, havde "liket" nedsættende indlæg mod Stephanie Lose personligt.

Sidens administrator, Mie Spuur Simonsen, Middelfart Kommune, forklarede lørdag, at de havde "liket" dem for at øge sidens udbredelse; men erkendte, at det kunne forstås sådan, at kommunen bifaldt de nedsættende kommentarer.

Hun siger søndag, at det var en fejl, som hun tager på sig, og hun har givet Stephanie Lose en personlig undskyldning.

Alligevel har sagen i Middelfart fået Facebookgrupperne i Nyborg og Svendborg til at godte sig.

- Er stolt over at vores kampagne har været saglig og alt det vi har opnået har været uden penge eller støtte fra prominente politikere- det har været borgerne selv der stiller op!, skriver lokalpolitikeren, Andreas Møller, på siden, Stop Lukning af Fødeafdelingen på Svendborg Sygehus.

- Lige et opslag mere der bekræfter mig i at vi går den rigtige og saglige vej i Nyborg, skriver en anden lokalpolitiker, Martin Huus på siden, Protest mod Lukning af Nyborg Sygehus.

Besøg siden Protest mod Lukning af Nyborg Sygehus her

Besøg siden Stop Lukning af Fødeafdelingen på Svendborg Sygehus her

Oversigt

    Oversigt