Falsk bombemand med kærestesorger løsladt - sigtelse på vej

Den 22-årige iranske asylansøger, som onsdag truede med at sprænge sig selv i luften blev løsladt onsdag aften.

Den 22-årige mand, der onsdag truede med at sprænge sig selv i luften på asylcenter Center Nyborg er løsladt uden sigtelse.

Det skriver Fyens.dk.

- Vi har afhørt ham og løsladt ham sent i aftes uden sigtelse, da vi mangler at tale med flere vidner, før vi ved, hvad han skal sigtes for, siger Henrik Bjørch, lokalpolitiet i Nyborg, til Fyens.dk.

Den 22-årige kan således forvente, at der dukker en sigtelse op, når politiet er færdig med at klarlægge onsdagens dramatiske optrin. Her blev den 22-årige mand uden dramatik blev anholdt efter en dialog med en af politiets forhandlere. 

Det var angiveligt kærestesorger, der fik manden til at kravle op på asylcentrets tag og  true med at sprænge sig selv i luften.

Den anholdte mand er fra Iran og bor på et asylcenter i Faaborg.

Anmeldelsen kom klokken 11.16. Politiet sendte derefter politi og redningsmandskab til stedet og begyndte at evakuere centrets beboere til et sikkert sted.

Center overholdt procedurer

Internt har Center Nyborg overholdt de procedurer, der er i forbindelse med sådanne episoder, hedder det onsdag aften i en pressemeddelelse fra centeret.

- Der tages hånd om personale og beboere på centret, og dagen igennem har ledelsen på Center Nyborg været i kontakt med naboer og svaret på spørgsmål i forbindelse med episoden, lyder det videre.

Oversigt

    Oversigt