FC Barcelonas fodboldskole kommer til Fyn

Skal du lære, hvordan Messi, Xavi og Iniesta dribler forbi forsvaret, så får du chancen til sommer, når FC Barcelonas berømte fodboldskole kommer til Odense.

Odense er valgt som et ud af kun fire træningssteder i Danmark for fodboldskolen i 2014.

Piger og drenge fra 7-14 år kan forvente en fantastisk fodboldoplevelse, baseret på de samme træningsformer, som har været succesen bag stjerner som Lionel Messi, Victor Valdés, Carles Poyol, Xavi Hernández og Andrés Iniesta.

Fodboldskolerne er for dem, som ønsker at udvikle deres færdigheder via de træningsformer, som FC Barcelona har funderet klubbens unikke spillestil på.

Barcas træningsmetoder

Drenge og piger bliver trænet af FC Barcelona-trænere efter de samme metoder, som Messi og de andre Barca-stjerner er blevet.
Drenge og piger bliver trænet af FC Barcelona-trænere efter de samme metoder, som Messi og de andre Barca-stjerner er blevet.

Træningen varetages af professionelle trænere fra FC Barcelonas officielle fodboldskole og danske ungdomstrænere. Den er tilpasset deltagernes alder og niveau, og den består af både teamtræning såvel som individuel træning, der matcher det enkelte barns behov.

Trænerne fokuserer på træning i høj kvalitet samtidig med at de sætter FC Barcelonas kerneværdier i højsædet.

- Vi fik en flyvende start sidste år på trods af, at alle detaljer først faldt på plads i løbet af foråret. Sammen med FC Barcelona har vi derfor besluttet at fordoble antallet af FC Barcelona ESCOLA CAMPs til fire i 2014. Det giver plads til endnu flere, og vi kommer tættere på en masse deltagere. Og I år er vi ude i god tid, så det bliver lettere at få det til at passe ind i familiernes ferieplaner, fortæller Anna Beltran fra Barcelona Træning, som står bag FCB ESCOLA CAMP Danmark.

Læs mere om FC Barcelonas fodboldskole her

Oversigt

    Oversigt