FC Svendborg sejrede i overtid

Hele 90 minutter og 45 sekunder skulle der gå, før Maad Aziz blev matchvinder - og sirkede FC Svendborg tre vigtige point i 2. division i fodbold.

En dårlig start på foråret har ellers fået nedrykningsstregen til at rykke tæt på FC Svendborg i 2.division for herrer.

Inden søndagens kamp mod bundholdet B1908 lå FC Svendborg selv kun lige over nedrykningsstregen i kvalifikationsspillet til 2. division.

Bakary Bojang fra FC Svendborg havde hjemmeholdets største chance i 1. halvleg efter 17 minutter - men hverken han eller B1908s angribere fik scoret - så stillingen var 0-0 ved pausen.

320 tilskuere på Høje Bøge Stadion nød formentlig solen mere end spillet på banen, hvor der generelt var mangel på kvalitet i afslutningerne.

Før dagens kamp havde FC Svendborg kun fået skrabet 3 point sammen i de første fire kampe - og da stadionuret rundede de 90 var der også kun 1 point mere på kontoen. Det troede alle i hvert fald, men indskifter Måd Azis ville det anderledes. 

Efter 90 minutter og 45 sekunder lykkes det for FC Svendborg at score - de 3 point til overlevelseskampen var måske ikke helt fortjent - men det var de ligeglade med i Svendborg i dag.

- Det blev en meget forkrampet kamp, hvor ingen der tør gøre udfald. Det bliver lidt kedeligt, hvor det hele foregår i slow motion. Men det er vi ligeglade med nu, hvor Aziz har givet os de tre point, sagde angrebsmakkeren Jesper Christiansen efter kampen.

Målscoren selv var også tilfreds.

- Det var fantastisk dejligt at score - især når det er sådan en vigtig kamp for os, sagde Maad Aziz til TV 2/FYN.

FC Svendborgs næste kamp er på lørdag ude mod et andet hold fra Amager, nemlig AB Tårnby.

 

En dårlig start på foråret har fået nedrykningsstregen til at rykke tæt på FC Svendborg i 2.division for herrer. I dag skulle der hentes point mod B1908

 

Oversigt

    Oversigt