Fem anholdte efter stor julefrokost-nat

Til trods for fem anholdte melder Fyns Politi om en rolig julefrokost-nat på Fyn.

Landet over blev der fredag aften festen igennem på en solid bund af store mængder af sild, fiskefiletter, sylte, flæskesteg og ikke mindst ris a la mande.

Og alle ved, at sådan en menu bedst skylles ned med både øl og snaps. Tilsammen giver det en af årets største julefrokostweekender, og det giver traditionelt masser af arbejde for politiet over det meste af landet.

Således også på Fyn - og så alligevel.

For godt nok har Fyns Politi i løbet af natten anholdt fem personer, der alle havde fået lige en snaps eller to for meget, men det var alligevel en rolig nat, beretter vagtchef Hans Frederiksen.

- Det kunne have været meget værre. Vi har godt nok fem siddende på politigården, der alle havde fået lidt for meget, men det kunne have været meget værre, siger Hans Frederiksen.

Han fortæller, at ingen af de fem anholdte sidder der på grund af vold eller andre større ting. De var bare blevet for berusede, og havde svært ved at opføre sig helt ordentligt.

- Det har før været værre - og så har det fulgt et helt andet mønster. Så vi havde en relativt fredelig nat, siger vagtchefen.

 

Oversigt

    Oversigt