Festivaltid: Comedy eller Rock?

En helt ny eller genopstået festival? Rock eller comedy? Fyn byder lørdag på to festivaler for fynboer, der vil have kulturelle oplevelser i det varme sommervejr.

I Middelfart er der for 25. gang Rock under Broen, men festivalen er genopstået i nye rammer efter sidste års økonomiske kolaps. Nye folk står bag rockarrangementet, og det betyder blandt andet, at festivalen nu er åbnet op ud mod Lillebælt, og at musikken kan nydes fra en båd i vandet.

De seneste år er Rock under Broen nærmest druknet i regn, men i år ser vejrguderne ud til at være med arrangørerne, der allerede i år har brug for en økonomisk succes, hvis festivalen skal overleve. Blandt hovednavnene er Rasmus Sebach, Medina, Kim Larsen & Kjukken, Kashmir og Magtens Korridorer.

Festivalpladsen åbner klokken 12.

Hvis man foretrækker at styrke lattermuskerne fremfor dansemusklerne, så byder Svendborg lørdag for første gang på "Comedy Festival Fyn".

I et cirkustelt på Svendborg Havn underholder Mick Øgendahl, Lasse Rimmer, Thomas Warberg, Torben Chris, Nikolai Stokholm og John & Åge. Ud over de comedy byder festivalen også på musik og åben mikrofon for nye komikere.

Oversigt

    Oversigt