Casper og Frank vildt begejstrede: Fyn er fed!

Komikerparret Casper Christensen og Frank Hvam er vilde med Fyn efter fem ugers optagelser til deres nye film De Første Danske Jordbær.

De to kendisser, som har høstet stor popularitet for deres Klovn-film, er igang med optagelser til den ny film i Tommerup og omegn, hvor de onsdag stillede op til et møde med pressen.

Og de har kun ros til den modtagelse, de har fået på Fyn:

quote Jeg har virkelig nydt at være her på Fyn

Casper Christensen, skuespiller

- Det har været fuldstændig fantastisk. Jeg har virkelig nydt at være her på Fyn. Jeg er jo født i Kerteminde og boede de tre første  år i Munkebo, så jeg har jo haft familie og er kommet her gennem årene, men jeg må sige, at det har været fedt at være her i et langt stræk, siger Casper Christensen til TV 2/FYN og tilføjer om fynboernes modtagelse:

quote Folk har været utroligt søde og meget nysgerrige på den gode måde.

Casper Christensen, skuespiller

- Folk har været utroligt søde og meget nysgerrige på den gode måde. Der bliver ikke lavet så mange film her som i København. Det betyder, at folk er mere imødekommende og søde, og vi får lov til flere ting, så for os har det været en drøm at skyde her.

Også Frank Hvam er begejstret:

quote Vi er blevet forkælet herovre

Frank Hvam, skuespiller

- FilmFyn har dannet en ramme, der gør, at hele øen bare er gearet til film, og det har gjort det til en virkelig behagelig oplevelse. Vi er blevet forkælet herovre, siger han.

De Første Danske Jordbær er ikke en ny Klovn-film, men det er dog en komedie om en lille gruppe excentriske pionerer, der i starten af 80’erne sammen satte sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie med opfindelsen af en elbil. 

Det indebærer, at rekvisitter og filmens locations skal være som i 80erne, og det ville være nærmest umuligt i København, så også hvad det angår, har Fyn været et godt sted at filme.

- Og her er jo fantastisk smukt, siger de to klovne samstemmende.

Optagelserne fortsætter endnu en uge.

De er placeret i Tommerup, da Assens Kommune nu er fuldt medlem af FilmFyn, der har støttet filmen.

Frank Hvam: Vi er blevet forkælet herovre. Foto: Ken Pedersen

 

Det handler De Første Danske Jordbær om. Foto: Ken Pedersen

 

 

Oversigt

    Oversigt