Flere tyve fanget i nat: Rumænere prøvede at slå mur ned

Tre rumænere brød ind i børnehave for at slå mur ind til ejendomskontor i samme bygning.

Et vakst vidne så torsdag aften ved 23-tiden tre mænd kravle ind ad et vindue til en børnehave på Carl Blochs Vej. Vidnet alarmerede straks politiet. 

Da politiet kom frem, viste det sig, at hverken legetøj eller andet i børnehaven havde interesse for de tre mænd. De havde nemlig forsøgt at slå en mur ned med deres medbragte værktøj ind til et ejendomsmesterkontor, der ligger i samme bygning. 

Politiet ved  ikke, hvad de tre mænd ønskede at stjæle på kontoret, da mændene ikke lykkedes med at komme igennem muren, før de blev pågrebet. 

De tre mænd på henholdsvis 39, 45 og 49 år kommer fra Rumænien og vil højst sandsynligt modtage en udvisningsdom, oplyser Thomas Bendtsen, vagthavende ved Fyns Politi. 

To unge mænd luskede rundt i Hjallese

To unge mænd fra Odense på  20 og 28 år måtte også en tur ind og spjælde den i nat.  

Et vidne så de to mænd luske rundt ved Opel Specialisten i Hjallese ved 22-tiden torsdag. Da de så vidnet, stak de af i en lille hvid bil. Men de to mænd kørte ikke længere end lige rundt om hjørnet, hvor politiet fandt dem, da de ankom til stedet.  

Her var de iført, hvad vagthavende hos Fyns Politi, Thomas Bendtsen, beskriver som indbrudstøj, handsker og hue med hætte over. Dertil lå der også værktøj i bilen, som er typisk, hvis man skal bryde noget op. Blandt andet et koben. 

De to mænd blev sigtet for forsøg på indbrud.

Oversigt

    Oversigt