Flere udlover dusør i sag om fynsk motorvejsdrab

Fyns Politi vil se nærmere på henvendelser om dusører i sagen om drabet på 33-årig tysk kvinde på Den Fynske Motorvej.

Flere privatpersoner udtrykker ønske om at udlove en dusør, der fører frem til den eller de personer, der tidligt søndag morgen kastede en 30 kilo tung betonklods ned på en bil på Den Fynske Motorvej. 

Handlingen blev fatal og kostede en 33-årig tysk kvinde livet. Hendes 36-årige mand kom så voldsomt til skade, at han holdes i kunstigt koma på OUH.
Parrets fem-årige søn kom intet til og er rejst sammen med pårørende hjem til Tyskland.

- Der er allerede en privatperson, der har udlovet en dusør, fortæller chefkonsulent Janne Svärd fra Fyns Politi til Ritzau.

Desuden har flere henvendt sig og tilbudt at udlove en dusør, som politiet så kan udbetale for afgørende oplysninger i sagen.

- De henvendelser ser vi nu nærmere på, men vi har endnu ikke afgjort, hvordan vi vil forholde os til dem, siger Janne Svärd. 

Hun understreger, at politiet er glad for henvendelserne om dusør og de mange henvendelser i sagen i øvrigt.

- Det viser jo, at sagen har enorm stor interesse i befolkningen, forklarer hun.

Flere hundrede henvendelser

Politikommissær Michael Lichtenstein, der leder efterforskningen, vurderer, at politiet allerede har modtaget flere hundrede henvendelser i sagen.

- Vi arbejder intenst på at sortere og behandle de mange henvendelser fra offentligheden. Men vi mangler stadig informationer om, hvor de fire sten, der blev smidt ned fra motorvejsbroen, stammer fra, udtaler han i en pressemeddelelse.

To af stenene - herunder den dræbende - var såkaldte hjørnesten, som vejer 30 kilo hver. De to andre var noget mindre og vejede omkring 9,5 kilo hver. De to hjørnesten er af typen danblok type 2 fra IBF sten i Ejby.

Politiet vil meget gerne høre fra entreprenører, murere, byggefirmaer eller andre, der i øjeblikket har denne type sten liggende.

Eventuelle henvendelser i sagen kan ske til Politiet på telefonnummer 114.

Oversigt

    Oversigt