Flot regnskab for Lindø-virksomhed

Bladt Industries, der har produktion på Lindø, leverede et godt 2015-regnskab, der gav et driftsresultat på 139 millioner kroner.

Efter et svært 2014 fik Bladt Industries, der er en international entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner, et rigtig fint 2015.

I 2015 udførte Bladt Industries primært projekter inden for offshore vindmøllefundamenter og transformerstationer, og samlet set gav året den store industrivirksomhed et bruttooverskud på 138 millioner kroner.

- De gennemførte investeringer og styrkelsen af organisationen er vigtige skridt i den fortsatte udvikling af Bladt Industries. Sammen med kunder, leverandører og andre interessenter sigter Bladt Industries efter at være en nøglespiller i modningen af offshore vindmarkedet og herunder at være en aktiv deltager i indsatsen for at nedbringe omkostningerne til offshore vindenergi ved blandt andet at tage del i standardisering og automatisering, siger Jan Kjærsgaard, der er CEO i Bladt Industries. 

Bladt Industries har hovedkvarter i Aalborg, men har store produktionsfaciliteter på Lindø Industripark, hvor det tidligere værftsområde danner rammen om produktionsfaciliteterne. Netop disse faciliteter med masser af plads, store kraner og direkte adgang til havet giver mulighed for at fremstille endnu flere og større stålkonstruktioner.

I Lindø Industripark råder Bladt over i alt 30.000 m2 fordelt på fire haller med faciliteter, der egner sig perfekt til fremstilling af store stålkonstruktioner.

Den ene af de fire produktionshaller er på 12.000 m2 og udstyret med flytbart tag og bagvæg samt adgang til en 1.000 tons portalkran. 

Havnedybden på 7,5 meter og den unikke placering giver Bladt Industries direkte adgang til Nordsøen og Østersøen, samt nem adgang til udskibning af selv meget store stålkonstruktioner. Herfra leverer de stålkonstruktioner til kunder i hele Europa.

Oversigt

    Oversigt