Fodbold og velfærd i fokus i Nyborg

U-landskampe, Oldboys-landskamp og DBU Tour er en del af en ny aftale mellem Nyborg Kommune og DBU. Nyborg Kommune er den første kommune på Fyn, der indgår en såkaldt velfærdsalliance med DBU.

Nyborg Kommune og DBU har indgået en 4-årig aftale, hvor fodbold og velfærd er i fokus.

Første arrangement er den store U19–landsholdsturnering for drenge, der foregår i begyndelsen af september på Nyborg Stadion.

- Vi er i Nyborg Kommune glade for aftalen med DBU om en velfærdsalliance. Aftalen vil endnu en gang sætte Nyborg på Danmarkskortet. Vores indsatser begynder nu at give resultater, og vi glade for, at vi har sikret store fodboldoplevelser til kommunens borgere, siger Nyborg Kommunes borgmester Kenneth Muhs.

Det nye partnerskab mellem DBU og Nyborg Kommune er med til at realisere DBU’s vision ’En Del af Noget Større’, hvor ønsket er, at man skal ud i Danmark og vise aktiviteter frem for at komme tættere på fans, borgere, klubber og medlemmer.

- Vi er både glade og stolte over, at vi har indgået en god aftale med Nyborg om at udbrede fodboldaktiviteter i kommunen. Fodbold kan være med til at understøtte kommunernes indsats i forhold til sundhed, integration, inklusion og arbejdet med den nye skolereform. Vi glæder os til at komme i gang, siger DBU’s formand Jesper Møller:.
 
Det vækker også glæde hos DBU Fyn, at man har fået en aftale i stand med kommunen:

- Vi er meget stolte og glade over, at Nyborg som den første kommune på Fyn har lavet en aftale med DBU om at arbejde tættere sammen med de lokale klubber. Vi ser frem til at lave projekter med kommunen om klubudvikling og samarbejde om at løfte lokalsamfundet, siger DBU Fyns formand, Bjarne Christensen. 

Fakat om aftalen

 

 

Oversigt

    Oversigt