Første Danske Jordbær filmes på Fyn

Klovnene Hvam og Christensen optager ny film på Fyn med titlen: De Første Danske Jordbær

Casper Christensen og Frank Hvam er i fuld gang med forberedelserne til deres kommende film, De Første Danske Jordbær, som optages på Fyn fra 22. august og seks uger frem.

Ifølge Nutmeg Movies og Nordisk Film bliver der ikke tale om en ny Klovn-film. Det bliver en komedie om en lille gruppe excentriske pionerer, der i starten af 80’erne sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie.

De to komikere er lige nu ved at lægge sidste hånd på manuskriptet og i fuld gang med at finde skuespillere. De to bærende roller har de dog reserveret til dem selv.

Hvem der skal spille de øvrige hovedroller, og hvad filmen kommer til at handle om, vil blive offentliggjort inden optagelserne går i gang.

De Første Danske Jordbær instrueres af den erfarne tv-mand Jesper Rofelt, som får sin debut som spillefilmsinstruktør. Han har været kreativt involveret som instruktør, konceptudvikler og manuskriptforfatter på blandt andet Drengene fra Angora, Krysters Kartel, Onkel Reje, Live fra Bremen og Piger på Prøveløsladelse.

Filmen produceres af Nutmeg Movies v/ Jesper Zartov, som også stod bag succesen Klovn Forever. Den realiseres med støtte fra Det Danske Filminstitut, FilmFyn og TV2. Biografpremieren er sat til foråret 2017, og distributionen herhjemme varetages af Nordisk Film Distribution.

Oversigt

    Oversigt