Første pris uddelt: 15-årig svømmer vinder kammeratskabsprisen

Den første pris ved årets Sportslørdag er blevet uddelt. Natascha Maria Knudsen får Fynske Bank Kammeratskabsprisen.

Lørdag eftermiddag blev årets Sportslørdag skudt i gang i Odense Idrætshal, og den første pris er allerede blevet uddelt.

Natascha Maria Knudsen har vundet Fynske Bank Kammeratskabsprisen, der uddeles til unge fynske rollemodeller. 

- Jeg er fuldstændig målløs. Jeg er bare virkelig glad, siger Natascha Maria Knudsen, der sammen med prisen indkasserer 25.000 kroner. 

Prisvinderen er 15 år og fra Nyborg Svømmeklub. Som den ældste pige på holdet har hun gjort det til sin mærkesag at vise sig som et godt eksempel for de yngre svømmere. Det gør hun ved at være lyttende, hjælpende og møder op til alle stævner for at heppe, lyder begrundelsen.

89 unge fynboer var indstillet til prisen. Feltet blev efterfølgende skåret ned til syv nominerede. De syv fynboere er udvalgt på baggrund af indstillinger fra holdkammerater, trænere eller lignende. 

Alle syv har det til fælles, at de er gode rollemodeller for andre i deres forening, og i indstillingerne er det ord som ”forbillede”, ”glædesspreder” og ”engagement”, der går igen.

Det er en jury bestående af håndboldtræner Jan Pytlick, OB-spiller Mathias Greve og Fynske Bank-direktør Petter Blondeau, der har bestemt, hvem der skulle have prisen. 

Oversigt

    Oversigt