Forældrebestyrelserne i Odense siger stop

Forældrebestyrelserne i Odenses vil tirsdag deponere nøglerne til selvstyret i daginstitutionerne. De forældrevalgte bestyrelser vil efter budgetforliget i Odense ikke længere være med til at tage ansvar for udviklingen i institutionerne.

-

Forældrebestyrelserne i Odenses vil tirsdag deponerer nøglerne til selvstyret i daginstitutionerne. De forældrevalgte bestyrelser vil efter budgetforliget i Odense ikke længere være med til at tage ansvar for udviklingen i institutionerne.

\"Forældrene vil ikke finde sig i det mere. Smertegrænsen er nået. Vi har fået nok og deponerer nøglen til selvstyret. Vi vil ikke længere tage ansvaret for den ringere kvalitet i selvstyrets navn, som er konsekvensen af det brede lynforlig Odense Byråd har indgået\", skriver Jim Snerling, der er formand for Formandsudvalget i Odense i en pressemeddelse.

Formandsudvalget repræsenterer samtlige brugervalgte bestyrelser i Odenses daginstitutioner.

Samtidig giver Formandsudvalget sin fulde opbakning til pædagogernes strejke, der betyder at mange tusinde børn tirsdag morgen står uden mulighed for at blive passet.

Møde tirsdag formiddag
\"Med sit søndagsarbejde er Anker Boye nu igen skyld i, at vi forældre ikke kan få passet vores børn. Han har endnu en gang med sin udemokratiske
beslutningsproces presset pædagogerne til at strejke\", skriver Jim Snerling.

De 2300 strejkende pædagoger mødes tirsdag morgen kl. 8.30 for at diskutere konsekvenserne af de besparelser budgetforliget betyder for daginstitutionerne.

Oversigt

    Oversigt