Forbedret cykelsti langs Odense Kanalen

Cyklister, er bruger cykelstien langs Odense Kanal, kan glæde sig. Strækningen mellem Odense og Stige har hidtil bestået af en grus- og jordvej, men den belægning er nu gjort mere behagelig.

Odense Havn og By- og Kulturforvaltningen har lavet et aftale, som både sikrer bedre forhold for cyklisterne og adgang til brinken langs kanalen for havnens tunge køretøjer.

Aftalen betyder, at havnen har etableret stien, mens kommunen fremover står for vedligeholdelsen.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi får skabt bedre forhold for de mange cyklister, som benytter sig af stien. Det har været afgørende, at vi fik en løsning, som gavner cyklerne, men også tager hensyn til havnens nødvendige arbejdskørsel ved vandet. Derfor glæder jeg mig over, at vi har fundet en fornuftig løsning for alle parter, og jeg vil gerne kvittere for et godt og tæt samarbejde med Odense Havn, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind, Venstre.

Cykelstien bliver forbedret på en strækning over 1.800 meter fra Nistedvej til Stigevej.

- Vi er glade for, at der er fundet en løsning, hvor vi kan bevare cykelstien – tilmed på et forbedret niveau – og hvor vi samtidigt sørger for, at vi kan få vores tunge køretøjer ned til kanalen, når vi skal vedligeholde brinken, siger havnedirektør Carsten Aa.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt