Forbier: Svendborg leverede negativ ligarekord

Svendborg Rabbits leverede en skidt indsats, da de sydfynske kaniner torsdag aften blev kørt over af Bakken Bears.

Svendborg Rabbits havde egentlig revanche til gode mod de aarhusianske rivaler fra Bakken Bears, da de to hold torsdag aften tørnede sammen på Fyn.

Men det var de mangedobbelte danske mestre fra Bakken Bears, der efter en decideret ydmygelse af Svendborg Rabbits kunne tage sejren og alle point med sig tilbage til det østjyske.

Kampen, som de i Svendborg formentlig ønsker at glemme hurtigst muligt, endte med en udesejr på hele 75-41.

Med de beskedne 41 point satte Rabbits negativ klubrekord for færrest antal scorede point, hvilket også var en tangering af andenpladsen på den lidet flatterende liste over færrest scorede point i ligaens historie overhovedet.

Det startede helt skidt for værterne fra Svendborg, der mod slutningen af første periode blot havde scoret to point og derfor var bagud med hele 2-20. De kom dog langsomt tilbage i kampen, og stillingen ved pausen var 32-21 til gæsterne.

I kampens fjerde periode faldt Rabbits helt sammen og endte med at få store stryg af en række af Bakkens marginalspillere.

Kampens topscorer blev Devaughn Akoon-Purcell (Bakken) med 23 point efterfulgt af Cameron Jones (Svendborg) med 17 point. Kun tre andre spillerede formåede at score tocifret point – alle tre var fra Bakken Bears.